Начало > За сайта
Книга за гости
Google

Книга за гости

17 август 2007 00:52:54
Jason E. Ferenczi
It was with great sadness that we read of the untimely death of Danny Radkov. Although I did not know him personally, I immediately recognized his wife as the wonderfully helpful lady from your offices. Our thoughts and prayers are with the family and the UTF community in this time of loss. May God bring comfort and peace amid the turmoil. Shalom, Jason ***** Jason E. Ferenczi Director of International Partnerships on behalf of Overseas Council


15 август 2007 00:32:55
Деси Радкова
Дани вложи много сърце, усърдие и душа в този сайт. Напоследък често ми споменаваше, че си задава въпросът, "Какво оставям аз след себе си?". Дали е предусещал краят си на тази земя, аз не зная, но искам да се знае, че Дани ставаше в 4 часа сутринта, за да работи по един от проектите за този сайт, а именно - превеждаше на български език тематичната Библия (Nave's Topical Bible). Ако има нещо, което да заслужава моите адмирации, то това е служението и личността на Данаил Радков, за когото имах честта да бъде омъжена през последните 11 години! Дани, скъпи, бъди сигурен, че оставяш много повече дири, отколкото си подозирал! Вярвам, че за теб се пази "неувяхващ венец на славата". Обичам те и ще ми липсваш!


14 август 2007 12:41:23
Мите - Скопје
Ах, колку ќе ни недостига твојот ведар лик и бодар карактер! Нека утехата од Богот, Кој Е полн со милост и добрина ги утеши сите натажени срца и донесе надеж во болката, особено на најблиските. Довидување брате мил. Довидување до мигот, кога заедно ќе се восхитуваме пред престолот на Всевишниот.


14 август 2007 10:30:18
Влади
Дани, образ, винаги ще те помня и толкова много ще ми липсва да звъннеш и да кажеш "как си брат". Надявам се този сайт да продължи да се развива...


13 август 2007 21:34:33
Simeon Vlachkov - Praga
Ех, Дани, Дани, Няма те вече сред нас. Царство ти небесно, приятелю, колега и брат в Христа. Ще се видим ТАМ, където сега ние още не можем да дойдем. Simon-Prague


06 август 2007 14:21:12
Руслан
Здравейте г-н Радков. Искам да Ви поздравя за чудесната инициатива да създадете този сайт, който да служи на всички и най-вече на тези които тепърва прохождат във вярата. Случайно или не попаднах на Вашия сайт, в който намерих отговори, на въпросите които ме вълнуват от доста време. Желая на Вас и семейството Ви много щастие и просперитет и нека Бог бъде с вас във всяко ваше начинание! С най-добри чувства, РУСЛАН.


02 май 2007 21:21:24
Георги Недялков
Книгата е за гости макар, че аз ползвам отдавна саита и не се считам за гост. Благодря на всички за труда, който са положили и полагат за да може Благата вест да се разпространява. Бог е обещал, че "трудът им няма да е напразен"! Нека Той да им дава сили и мъдрост за всяко нещо! Останете в мира Му! Георги


25 март 2007 22:28:19
Зорница Кръстева
Здравейте и от мен!На мен, както и на всички други до колкото чета, сайта ми хареса много.Наистина има много информация и тя е с изключителна важност.Аз само че имам една молба, с която се надявам да не Ви притеснявам.В раздела християнски песни има много текстове на песни, но няма акордите им.Ако имате време напишете акордите на някои по - известни песни или кажете от къде мога да си купя песнарката, от която са.Предварително Ви благодаря и нека Бог да Ви благослови!!!


24 март 2007 22:11:59
Красимира Петърчева
Здравейте,Бог да Ви благослови и да разширява служението Ви.Божията ръка да бъде върху Вас и да Ви пази от зло. Благодаря на Бог че откри и на мен сайта Ви. Обичам Ви!!!


15 март 2007 17:40:05
димитър костов
Здравейте, Бог да ви благослови за изключително полезния и приятен за четене сайт.


Още страници с мнения: 1 2 3 4 5
*Име:
*e-mail:
*Мнение: 
  

* Попълването и на трите полета е задължително! Анонимността не е желателна. (e-mail адресите не се показват публично, необходими са само на нас за да можем да Ви отговорим в случай на необходимост.)