Начало > За сайта
Книга за гости
Google

Книга за гости

08 февруари 2007 05:03:39
Жулиета Максимова
Чудесен сайт! Слава на нашия Бог, който ви е поставил в това служение! Благодаря Му и аз, защото тук намирам бързо и лесно това, което търся. Харесвам го и го препоръчвам на мои братя и сестри, които имат интернет."


04 октомври 2006 10:47:28
Мите Гошев - Скопие
Изключително полезен сайт за хора които искат сериозни християнски четива. Четем го и в Македония. Нека всемогъщият Бог ви дава сили и мъдрост да продължавате в това ваше благословенно служение.


17 август 2006 17:58:41
Виолета Стаменова
Благодаря ви момчета. Сайта ви е страхотен. Мисля, че всеки може да намери отова което търси по пътя към Отца ни във вид понятен и достъпен за него на този сайт. Благословени бъдете !!!


09 август 2006 21:24:26
Никола Димитров
Уважаеми г-н Радков, Разгледах подробно вашият сайт, който изключително много ми хареса, понеже е много информативен, и с много полезни връзки, така че съм си го записал, за да мога да го ползвам по-честичко. Благословен съм, че в това време на информационен и технологичен бум, в което живеем, има Християни като вас, които мислят различно и използват средствата за масова информация, за да разпространяват добрите новини. Нека Бог да продължава да ви благославя, така че и вие да можете да продължавате да бъдете благословение за всички Християни в България. Никола Димитров Президент Медийно служение В дълбочина


21 юли 2006 09:43:03
Златка
Дани, Деси и Ваньо, Благодаря за освежителния сайт :) Златка


10 юли 2006 11:20:54
Vlade Nikolov
Сайтът е много хубав, лек и информативен. Вярвам, че ще бъде полезен на Божието дело. Хареса ми идеята за духовен съвет онлайн. Бог да благослови това дело! Успех!


09 юли 2006 13:07:24
Дарина Благовест Димитрова
Здравейте, Деси и Дани! Благодаря ви за специалния е-майл послучай откриването на този проект! Сайтът ви наистина е много ценен и вярвам, че ще помогне на много хора да се доближат до Божиите истини. Бъдете благословени вие и всички ваши сътрудници!


05 юли 2006 14:42:02
Христо Христов
Поздравления за сайта, който сте направили! Нека има все повече такива сайтове в интернет пространството. Бог да ви благослови в начинанието ви и занапред!


24 юни 2006 18:15:37
Данаил Радков
Скъпи гости, Добре дошли в нашата книга за гости! Екипът на Троица.Бг работи усърдно през последната година за да положи началото на сайта. За нас е важно да научаваме повече за хората които ни посещават, да чуваме вашите отзиви - похвали или препоръки. Надяваме се взаимно да си бъдем полезни! Бъдете здрави!


Още страници с мнения: 1 2 3 4 5
*Име:
*e-mail:
*Мнение: 
  

* Попълването и на трите полета е задължително! Анонимността не е желателна. (e-mail адресите не се показват публично, необходими са само на нас за да можем да Ви отговорим в случай на необходимост.)