Начало > За сайта
Книга за гости
Google

Книга за гости

17 юли 2011 17:02:37
Павел
Познавах Данаил Радков от казармата , служихме в едно поделение на КЕЧ , много добър човек и приятел. Много жалко , че не е между нас. Бог да го прости...


24 април 2011 18:49:26
Анна Христова
Христос воскресе! Сайтът ви изглежда полезен, но това което липсва е връзки към официалните сайтове на Българската Православна църква. Тук, освен едно изключение за православие.бг, сте посочили единствено частни портали, които нелегално се ползват от Синодалната преса на БПЦ.


22 март 2011 20:41:22
Константин Хорин
Прекрасно място за търсене на Божия мир и утоляване на жаждата за Него. Благословение в Христовото име!


03 ноември 2010 17:25:37
димо димов
всичко е много добре много ми харасва


30 август 2010 10:48:14
Десислава
От скоро Троица.бг отново е в интернет пространството с любезната подкрепа на Ваньо Георгиев и други приятели. Приятно ползване!


15 декември 2009 07:52:31
Десислава
Поради финансови и други затруднения подновяването на хостинга и домейна на www.trinity-bg.com е невъзможно. Вярвам, че инициативата на Дани за създаването на сайта (и краткото му съществуване), е било благословение за всички посетители!


15 декември 2009 07:41:54
Десислава
Благодаря на всички, които посещавахте и подпомогнахте съществуването на този уеб сайт! В духа на светлия празник - Рождество Христово искам да пожелая на всички да продължаваме да растем в познаването на Бога. Той е Пътят, Истината и Живота!


10 декември 2009 11:42:22
Jany Kovacheva
Деси, привет! Исках само да разбера как си, къде сте в момента? Как са децата? Нямам никакви ваши координати... Pregradki ot men! JAny


11 август 2009 16:14:33
Десислава
Спомням си за Дани, за денят 10 август, когато точно преди две години Бог си го прибра. За нас вярващите няма съмнение, че той е на по-доброто място, а за мен е напълно ясно, че Дани е в обятията на своя небесен Баща! Едва ли има по-голяма награда за него знаейки, че тук на земята израстна без бащината закрила и пример. И въпреки това възпитан само от майка си, Дани живя достоен живот като син, съпруг, баща и брат. Малко ми е тъжно, че Християните днес често забравяме какво за хората, които са ни били полезни, така и за Бога, когато всичко ни е наред. Вървим и живеем мислейки повече за себе си, отколкото за гладния, за жадния, за депресирания, за отчаяния, за болния, за бедния... А, едно е потребно - светлината ни да изгява като зората, правдата ни да върви пред нас, славата Господна да ни бъде задна стража, за да викаме към Господ и Той ще отговаря! ИСАИЯ 58.


18 ноември 2008 14:21:28
Георги
Здравейте! Ако мога да внеса яснота в написаното (или преписано)от вас в частта "нехристиянски лъжеучения". Учението на П. Дънов е християнско по форма, съдържание и същност. Не зная откъде черпите вашата информация, но личи, че е писано от хора, които не са наясно с тази проблематика. Като цяло харесвам толерантния тон на сайта, за което съм Ви лично благодарен. Но тези квалификации като "нехристиянски" и "лъжеучение" хвърлят сянка на доброто начинание. Според мен истинският християнин не би трябвало да си служи с тези квалификации, заклеймявания и пр. Това вече сме го преживели преди векове (инквизицията)и сега думи като "ерес" и "секта" не би трябвало да са в дневния ред на християнството, тъй като тази игра е опасна и води до разделения. Знаем коя сила си служи с разединяването. Нека Бог просвети невежите! Амин


Още страници с мнения: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
*Име:
*e-mail:
*Мнение: 
  

* Попълването и на трите полета е задължително! Анонимността не е желателна. (e-mail адресите не се показват публично, необходими са само на нас за да можем да Ви отговорим в случай на необходимост.)