Начало > За сайта
Книга за гости
Google

Книга за гости

03 ноември 2010 17:25:37
димо димов
всичко е много добре много ми харасва


30 август 2010 10:48:14
Десислава
От скоро Троица.бг отново е в интернет пространството с любезната подкрепа на Ваньо Георгиев и други приятели. Приятно ползване!


15 декември 2009 07:52:31
Десислава
Поради финансови и други затруднения подновяването на хостинга и домейна на www.trinity-bg.com е невъзможно. Вярвам, че инициативата на Дани за създаването на сайта (и краткото му съществуване), е било благословение за всички посетители!


15 декември 2009 07:41:54
Десислава
Благодаря на всички, които посещавахте и подпомогнахте съществуването на този уеб сайт! В духа на светлия празник - Рождество Христово искам да пожелая на всички да продължаваме да растем в познаването на Бога. Той е Пътят, Истината и Живота!


10 декември 2009 11:42:22
Jany Kovacheva
Деси, привет! Исках само да разбера как си, къде сте в момента? Как са децата? Нямам никакви ваши координати... Pregradki ot men! JAny


11 август 2009 16:14:33
Десислава
Спомням си за Дани, за денят 10 август, когато точно преди две години Бог си го прибра. За нас вярващите няма съмнение, че той е на по-доброто място, а за мен е напълно ясно, че Дани е в обятията на своя небесен Баща! Едва ли има по-голяма награда за него знаейки, че тук на земята израстна без бащината закрила и пример. И въпреки това възпитан само от майка си, Дани живя достоен живот като син, съпруг, баща и брат. Малко ми е тъжно, че Християните днес често забравяме какво за хората, които са ни били полезни, така и за Бога, когато всичко ни е наред. Вървим и живеем мислейки повече за себе си, отколкото за гладния, за жадния, за депресирания, за отчаяния, за болния, за бедния... А, едно е потребно - светлината ни да изгява като зората, правдата ни да върви пред нас, славата Господна да ни бъде задна стража, за да викаме към Господ и Той ще отговаря! ИСАИЯ 58.


18 ноември 2008 14:21:28
Георги
Здравейте! Ако мога да внеса яснота в написаното (или преписано)от вас в частта "нехристиянски лъжеучения". Учението на П. Дънов е християнско по форма, съдържание и същност. Не зная откъде черпите вашата информация, но личи, че е писано от хора, които не са наясно с тази проблематика. Като цяло харесвам толерантния тон на сайта, за което съм Ви лично благодарен. Но тези квалификации като "нехристиянски" и "лъжеучение" хвърлят сянка на доброто начинание. Според мен истинският християнин не би трябвало да си служи с тези квалификации, заклеймявания и пр. Това вече сме го преживели преди векове (инквизицията)и сега думи като "ерес" и "секта" не би трябвало да са в дневния ред на християнството, тъй като тази игра е опасна и води до разделения. Знаем коя сила си служи с разединяването. Нека Бог просвети невежите! Амин


06 юли 2008 17:34:36
гергана
Здравейте, бих икала да попитам каква е тази версия на Символа на вярата? Благодаря


16 май 2008 09:03:23
VENIAMIN
BLAGODARIA NA BOGA ZA VAS/BOJIIA MIR DA BADE NA VAS NA DOMOVETE VI I NA VSI4KO 6TO IMATE.


12 март 2008 09:08:12
Елена Грънчарова
Благодаря на всички автори на този сайт! Искам да само кажа, че в резултат на написаното тук аз повярвах в Господ. Бог да ви благослови!


Още страници с мнения: 1 2 3 4 5
*Име:
*e-mail:
*Мнение: 
  

* Попълването и на трите полета е задължително! Анонимността не е желателна. (e-mail адресите не се показват публично, необходими са само на нас за да можем да Ви отговорим в случай на необходимост.)